Retourneren

Retourtermijn
Wil je onverhoopt iets retour sturen? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Let op! Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. 

Wat moet ik doen?
Ga je iets retour sturen, zorg dan dat jij mij vooraf per mail op de hoogte stelt. Dat mag via onderstaand contactformulier, maar je mag ook persoonlijk mailen naar pleun@studiowoordendraad.nl. Natuurlijk wil ik mezelf altijd verbeteren en ben ik benieuwd naar de reden van retournering, maar je bent niet verplicht dit op te geven.

Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Stuur je retourpakket naar:

Studio Woord&Draad
Betreft: Retourneringen
Kasteellaan 44
5653 JV Eindhoven

Nederland

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Als alles in orde is stort ik het door jou betaalde bedrag terug op jouw rekening. Dit gebeurt maximaal binnen 14 dagen na ontbinding..

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Back To Top