Tabellen en schema's Templates

Toerenteller

Wie is er nog meer fan van ‘Haak & Netflix’ projecten? Dat zijn projecten waarbij je niet al te veel hoeft na te denken en kunt doen terwijl je voor de TV zit.  Om het jezelf nóg makkelijker te maken heb ik iets nieuws voor je. Aangezien ik zelf altijd denk ‘dat ik wel ga onthouden bij welke toer ik ben’ en vervolgens de tel kwijtraak omdat er nét iets spannends of grappigs gebeurde in mijn serie wilde ik een handigheidje verzinnen om bij te houden waar ik ben gebleven. Ik gebruikte regelmatig post-its, maar die blijven niet plakken en zijn nou eenmaal simpelweg niet zo mooi.

Een tijd geleden kwam ik deze knappe gouden pijltjes tegen. Super handig! Ik stop ze in mijn boek zodat ik weet bij welke toer ik ben gebleven. Toen ik echter vandaag een patroon aan het maken was waarbij ik toer 2 t/m 40 hetzelfde moest doen, besefte ik me dat in dit geval zo’n handige pijl dan helemaal niet zo handig is 😉

Dus, zie hier – de aanvulling op mijn mooie nieuwe aanwinst: de toerenteller! Je kunt de pijl klemmen waar je bent gebleven en schuift hem steeds omlaag als je een toer verder bent. Ik heb toer 1 t/m 80 voor je uitgewerkt. Je kunt hem dubbelzijdig printen en door de lamineermachine halen.

Mocht je nou toeren tekort komen, laat het me dan weten. Dan zorg ik dat er meer toeren op komen te staan!

 

Klik op het bovenstaande plaatje om de toerenteller gratis te downloaden ♥

Let op: al mijn templates zijn gratis en voor persoonlijk gebruik. Je mag ze niet zomaar aanpassen of gebruiken voor commerciële doeleinden. Mocht je mijn templates gebruiken en plaatsen op bijvoorbeeld social media, wil je mij er dan bij vermelden? Vind ik leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top