Templates

Projectblad 2.0

Regelmatig word ik getagd in berichten op Instagram of Facebook waarin ik zie dat veel haaksters enthousiast gebruik maken van mijn projectblad. Dit projectblad is een gratis download die je kunt vinden op mijn blog. Omdat ik áltijd in ben voor verbetering en veel waarde hecht aan de mening van andere haaksters vroeg ik jullie om tips en aanpassingen.

De volgende vraag werd veruit het meest gesteld: “Kan er meer ruimte komen voor het noteren van verschillende soorten garen en kleuren? Bij het maken van bijvoorbeeld amigurumi gebruik ik soms wel vier of vijf kleuren!”

Nou.. U vraagt, wij draaien! Zie hier, Projectblad 2.0! De gratis download vind je onder deze afbeelding:

Let op: al mijn templates/tabellen en schema’s zijn gratis en voor persoonlijk gebruik. Je mag ze niet zomaar aanpassen of gebruiken voor commerciële doeleinden. Mocht je ze willen gebruiken en plaatsen op bijvoorbeeld social media, wil je mij er dan bij vermelden? Vind ik leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top