Templates

Projectblad | Projectpage US/UK

Below you can find the English version of the projectpage to download for free!

Vergeten jullie ook altijd welke haaknaald je ook alweer had gebruikt voor je haakproject? Of welke kleur garen je ook alweer precies had gebruikt? Of hoeveel garen je voor dat specifieke project nodig had?

Ik heb zo vaak dat ik lekker aan het haken ben, iets aanpas of iets anders doe dan beschreven in het patroon, me dan bedenk dat ik dat toch wel onthoud (not) en vervolgens niet meer weet wat ik nu precies heb gedaan.. Iets met eigenwijs is ook wijs!

Daarom zorg ik er nu voor dat ik een projectblad naast me heb liggen. Die ontwierp ik zelf nadat ik voor de zoveelste keer weer vanalles was vergeten. Op dit projectblad staat onder andere met welke haaknaald ik heb opgezet, welk garen ik heb gebruikt, met welke haaknaald ik verder ben gaan haken, of ik toeren heb veranderd of toegevoegd en allerlei andere handige weetjes.

Hieronder zie je mijn blad dat ik gebruikte tijdens het haken van mijn Blaadjes Sweater. Nog niet helemaal ingevuld, maar zo krijg je een idee.

Mocht je de mijne willen gebruiken. Dat kan! Sharing is caring πŸ™‚ Download hem dan gratis via onderstaande link.

Daarnaast, als je nog iets mist en een goede toevoeging hebt.. hoor ik dat ook graag! Dan maken we hem samen nΓ³g completer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top