Patronen Vertalingen

IJsjes sleutelkoord

Zoals jullie inmiddels weten ben ik een groot fan van Molla Mills. Helaas is maar één boek van haar in het Nederlands vertaald. Regelmatig ga ik toch op zoek naar Engelse en anderstalige patronen van Molla in de hoop dat het me toch lukt om ze te vertalen. Toen ik dit IJsjes sleutelkoord zag – als gratis patroon op de site van Lankava.fi – was ik meteen verkocht. Ik besloot met de middelen die wij in Nederland hebben een poging te wagen.

Na wat ploeteren is het gelukt. Ik heb hier en daar aanpassingen gemaakt. Het garen dat Molla gebruikt – haar eigen garen – is helaas in NL niet verkrijgbaar. Dat is een enorm dun katoen garen. Ik heb met katoen gehaakt zoals dat in de meeste wolwinkels in Nederland wel te vinden is. Bij dit katoen is 50 g ongeveer 125 meter.

Graag wil ik het patroon met jullie in het Nederlands delen. Let wel: het auteursrecht en het patroon blijft van Lankava in samenwerking met Molla Mills.

Vergeet zeker niet om ook eens de site van Lankava en Molla Mills te bezoeken. Je kan ze ook vinden op Instagram! (@lankavayarnhouse | @mollamills)

Wil jij het patroon graag uitprinten? Dat kan! Je kunt het patroon downloaden via onderstaande link!

Mocht jij nou ook zo’n IJsjes sleutelkoord gaan haken, laat je het me dan weten?

One thought on “IJsjes sleutelkoord

  1. Via via kom ik op jouw blog terecht.
    Wat een leuke keycoard met al die ijsjes.
    Ik ga je ook even op IG opzoeken.
    Groeten, Ilse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top